Vissza |
Bánhegyi Mátyás és Fekete-Frojimovics Zsófia és Hámori Antal (2022) Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország. ISBN 978-615-6342-43-0
Csulak Gergely (2023) A nem csak keserű komló…. In: Szemelvények a BGE kutatásaiból II. kötet. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 74-82. ISBN 978-615-6342-76-8
Erdélyi Éva és Turcsán Arion és Werners Saskia (2013) Éghajlatváltozás, és alkalmazkodási stratégiák keresése a szőlőtermesztésben : egy új módszer bemutatása : adaptációs "turning point" - hogy is nevezzelek? In: Multidiszciplináris kihívások - sokszínű válaszok : a BGF KVIK KÖT tanulmánykötete. Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, Budapest, pp. 94-101. ISBN 9789637159510
Gundel János (2022) Halételek a Duna mentén (Halászlevek a Fekete-erdő és a Fekete-tenger között). In: Gazdaság és gasztronómia. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország, pp. 106-117.
Gódor-Kacsándi Anna (2022) Az elhízás étrendi kezelésének aktualitásai. In: Gazdaság és gasztronómia. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország, pp. 92-105.
Kohári Gabriella (2018) Egy a régészeti feltárások során előkerült késő középkori/reneszánsz (1450–1600) konyhai eszköz: a rádli. Prosperitas, 5 (3). pp. 98-109. ISSN 2064-759X
Kádas Lajos (2022) Morzsák az alkoholos italok kultúrtörténetéből. In: Gazdaság és gasztronómia. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország, pp. 169-184.
Neszmélyi György Iván (2022) A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások. In: Gazdaság és gasztronómia. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország, pp. 221-237.
Sándor Dénes (2012) Magyarország gasztronómiai földrajzának útkeresése. In: Tudományos Évkönyv 2011: Útkeresés és növekedés. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 319-331.
Sándor Dénes (2008) Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában. In: Tudományos Évkönyv 2007: Reformok útján. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 194-208.
Törcsvári Zsolt és Tóth Zsuzsanna (2022) Fóliaalagutas növénytermesztés a vendéglátásban. In: Gazdaság és gasztronómia. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország, pp. 288-300.