Hunyadi Zsuzsanna (2019) Mit eszünk a fesztiválokon? Az elégedettség tényezői különböző típusú fesztiválokon. Prosperitas, 6 (4). pp. 78-94. ISSN 2786-4359
Előnézet |
Szöveg
hunyadi_2019_4_prosp_full.pdf - Megjelent verzió Download (462kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
A tanulmány 13 fesztiválon végzett felmérés alapján arra keresi a választ, hogy van-e eltérés a gasztro- és nem gasztrofesztiválok fogadtatásában, a velük való elégedettségben. Mitől függ a fesztiválok tetszési indexe: a tartalomtól, vagy inkább az infrastruktúrától, a szervezés profizmusától? Eredményeink azt mutatják, hogy a fesztiválokkal való elégedettség átlépi a műfaji határokat. A tetszést kevésbé befolyásolja az infrastruktúra, a szervezés, mint maga a tartalom. A fesztiválok látogatásának motivációja a legtöbb ember számára a jó hangulat. Az együttlét, a közös szórakozás legalább olyan fontos, sőt sokszor fontosabb, mint maga a program
Tudományterület / tudományág
társadalomtudományok > gazdálkodás- és szervezéstudományok
Kar
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Mű típusa: | Cikk | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Szerző publikációban használt neve: |
|
||||||
Kulcsszavak: | fesztiválturizmus, fogyasztói elégedettség | ||||||
Felhasználó: | Eszenyi-Bakos Kinga | ||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.31570/Prosp_2019_04_5 | ||||||
Rekord készítés dátuma: | 2021. Jún. 02. 10:54 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2023. Jan. 30. 12:34 | ||||||
URI: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/1749 |
Actions (login required)
Tétel nézet |