Vissza |
Fekete-Frojimovics Zsófia és Szőke Andrea és Debreceni János (2023) A BGE hallgatók paraszociális kapcsolatainak felmérése a gasztronómia területén. In: Szemelvények a BGE kutatásaiból II. kötet. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 83-88. ISBN 978-615-6342-76-8
Debreceni János és Fekete-Frojimovics Zsófia (2023) Turisztikai vállalkozások rugalmas ellenállási képességének vizsgálata. In: Alkalmazott kutatással a gazdasági és társadalmi hatásért. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 49-58. ISBN 978-615-6342-74-4
Bánhegyi Mátyás és Fekete-Frojimovics Zsófia és Hámori Antal (2022) Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország. ISBN 978-615-6342-43-0
Farkas Jácint és Csillag Sára és Fekete-Frojimovics Zsófia (2022) A fogyatékossággal élő emberek spirituális foglalkoztatási modelljének vázlata. In: BGE Szemelvények. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország, pp. 82-89. ISBN 978-615-6342-49-2
Debreceni János és Fekete-Frojimovics Zsófia (2022) A reziliencia értelmezési keretei a vendéglátás-kutatásban való sikeres alkalmazáshoz. In: Gazdaság és gasztronómia. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország, pp. 54-63.
Fekete-Frojimovics Zsófia (2016) A társadalmi tőke és a közösségi agrármarketing kapcsolata. In: Multidiszciplináris kihívások, sokszínű válaszok. Budapesti Gazdasági Egyetem, Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, Közgazdasági Intézeti Tanszéki Osztály, Budapest, pp. 52-73. ISBN 9786155607158
Fekete-Frojimovics Zsófia (2013) A társadalmi tőke (social capital) szerepe a gazdaság hatékonyabb működésében. In: Multidiszciplináris kihívások - sokszínű válaszok : a BGF KVIK KÖT tanulmánykötete. Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, Budapest, pp. 6-16. ISBN 9789637159510