Damme Silvia és Schmitz Marina (2020) Customer Awareness & Engagement for Healthier Food – The Rewe #Dubistzucker (#Youaresugar) Campaign. In: Sustainability Best Practices - Methodology Handbook 1. ISSUE Project Partners, pp. 29-32. ISBN 978-615-5607-85-1
Előnézet |
Szöveg
029-032_merged.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
társadalomtudományok > gazdálkodás- és szervezéstudományok
Kar
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Mű típusa: | Könyv része | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Szerző publikációban használt neve: |
|
|||||||||
Kulcsszavak: | sugar intake, sustainable products, healthy nutrition | |||||||||
Felhasználó: | Eszenyi-Bakos Kinga | |||||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.29180/ISSUEI.21.5 | |||||||||
Rekord készítés dátuma: | 2021. Jún. 21. 15:04 | |||||||||
Utolsó módosítás: | 2023. Jan. 30. 08:26 | |||||||||
URI: | https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/1771 |
Actions (login required)
Tétel nézet |