Sándor Dénes (2008) Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában. In: Tudományos Évkönyv 2007: Reformok útján. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 194-208.
Preview |
Text
sandor_tajjellegu etelek.pdf - Published Version Download (661kB) | Preview |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > élelmiszertudományok
Faculty
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Department
Institution
Budapesti Gazdasági Főiskola
Item Type: | Book Section |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar, Vendéglátóipar, Étterem, Gasztronómia |
Depositing User: | Haász Antal |
Identification Number: | 2274621 |
Date Deposited: | 2017. Apr. 03. 20:11 |
Last Modified: | 2017. Apr. 03. 20:11 |
URI: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/199 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |