Bartha Andrea (2012) A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei. In: Tudományos Évkönyv 2011: Útkeresés és növekedés. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 209-214.
Szöveg
bartha_a_serteshus.pdf - Megjelent verzió Restricted to Csak regisztrált felhasználók Download (82kB) |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > állattenyésztési tudományok
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Szervezeti egység
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Mű típusa: | Könyv része | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Szerző publikációban használt neve: |
|
||||||
Kulcsszavak: | állattenyésztés, kereskedelem, mezőgazdaság | ||||||
Felhasználó: | Haász Antal | ||||||
A mű MTMT azonosítója: | 2287598 | ||||||
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 28. 16:06 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2017. Nov. 28. 16:06 | ||||||
Actions (login required)
Tétel nézet |