Bartha Andrea (2012) A sertéshús és sertéshúsból készült termékek fogyasztói trendjei. In: Tudományos Évkönyv 2011: Útkeresés és növekedés. Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapest, pp. 209-214.
|
Szöveg
bartha_a_serteshus.pdf - Megjelent verzió Restricted to Csak regisztrált felhasználók Download (82kB) |
Tudományterület / tudományág
agrártudományok > állattenyésztési tudományok
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Szervezeti egység
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
| Mű típusa: | Könyv része | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Szerző publikációban használt neve: |
|
||||||
| Kulcsszavak: | állattenyésztés, kereskedelem, mezőgazdaság | ||||||
| Felhasználó: | Antal Haász | ||||||
| A mű MTMT azonosítója: | 2287598 | ||||||
| Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 28. 16:06 | ||||||
| Utolsó módosítás: | 2017. Nov. 28. 16:06 | ||||||
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

