Fodor Mónika (2010) Értékrend, élelmiszerfogyasztói preferencia és a szolgáltatás-választás indítékai közötti összefüggések a hazai munkahelyi étkezés piacán. In: Tudományos Évkönyv 2009: Válság és megújulás. Budapesti Gazdasági Főiskola, pp. 140-149.
Előnézet |
Szöveg
tek_2009_07.pdf - Megjelent verzió Download (2MB) | Előnézet |
Tudományterület / tudományág
Kar
Szervezeti egység
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
| Mű típusa: | Könyv része | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Szerző publikációban használt neve: |
|
||||||
| Kulcsszavak: | Értékrendszer, Élelmezés, Munkahely | ||||||
| Felhasználó: | Zoltán Szabó | ||||||
| A mű MTMT azonosítója: | 2214128 | ||||||
| Rekord készítés dátuma: | 2018. Jan. 25. 08:13 | ||||||
| Utolsó módosítás: | 2018. Jan. 25. 08:13 | ||||||
| URI: | https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/257 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

