Fekete-Frojimovics Zsófia és Szőke Andrea és Debreceni János (2025) Mitől hiteles egy gasztroblogger? A gasztronómiai influenszerek hitelességének megítélése a BGE KVIK alapszakos hallgatói körében. In: Pedagógiai perspektívák: Új megközelítések és tradicionális értékek a pedagógiában. Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem, Budapest, pp. 155-173. ISBN ISBN 978-615-6886-08-8 (online)
Fekete-Frojimovics Zsófia és Szőke Andrea és Debreceni János (2023) A BGE hallgatók paraszociális kapcsolatainak felmérése a gasztronómia területén. In: Szemelvények a BGE kutatásaiból II. kötet. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 83-88. ISBN 978-615-6342-76-8
Debreceni János és Fekete-Frojimovics Zsófia (2023) Turisztikai vállalkozások rugalmas ellenállási képességének vizsgálata. In: Alkalmazott kutatással a gazdasági és társadalmi hatásért. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 49-58. ISBN 978-615-6342-74-4
Debreceni János és Fekete-Frojimovics Zsófia (2022) A reziliencia értelmezési keretei a vendéglátás-kutatásban való sikeres alkalmazáshoz. In: Gazdaság és gasztronómia. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, Magyarország, pp. 54-63.