Értékrend, élelmiszerfogyasztói preferencia és a szolgáltatás-választás indítékai közötti összefüggések a hazai munkahelyi étkezés piacán

Fodor Mónika (2010) Értékrend, élelmiszerfogyasztói preferencia és a szolgáltatás-választás indítékai közötti összefüggések a hazai munkahelyi étkezés piacán. In: Tudományos Évkönyv 2009: Válság és megújulás. Budapesti Gazdasági Főiskola, pp. 140-149.

[thumbnail of tek_2009_07.pdf]
Előnézet
Szöveg
tek_2009_07.pdf - Megjelent verzió

Download (2MB) | Előnézet

Tudományterület / tudományág

társadalomtudományok

Kar

Külkereskedelmi Kar

Szervezeti egység

Marketing Intézeti Tanszék

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Mű típusa: Könyv része
Szerző publikációban használt neve:
Publikációban használt név ORCIDMTMT szerző azonosító
Fodor Mónika10002943
Kulcsszavak: Értékrendszer, Élelmezés, Munkahely
Felhasználó: Szabó Zoltán
A mű MTMT azonosítója: 2214128
Rekord készítés dátuma: 2018. Jan. 25. 08:13
Utolsó módosítás: 2018. Jan. 25. 08:13
URI: https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/257

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet